Rijschool DenK

Rijlessen in Amsterdam en omstreken

 

Copyright © 2010 Rijschool DenK

 1. Bullet Persoonlijk
  Iedereen heeft zo zijn gebruiksaanwijzing en de één leert sneller dan de ander. Daarom werken wij met een persoonlijk programma. Zo weet je zeker dat je precies de begeleiding en het aantal lessen krijgt, waarmee jij succes behaalt!


 1. Bullet Snel je rijbewijs – Spoedopleiding mogelijk!
  Wil je geen minuut langer wachten en geen rit langer in de auto dan nodig? Meld je direct aan en we laten je zien hoe snel jouw opleiding zal gaan.


 1. Bullet Kwaliteit volgens de R.I.S. methode (Rijopleiding in stappen)
  Je stapt niet bij iedereen in de auto. Waarom wel bij rijles? Wees er zeker van dat je een gecertificeerd instructeur naast je hebt. Zo loop je geen risico op slechte kwaliteit les of dat je teveel betaalt.


 1. Bullet Geen angst meer door faalangstinstructie
  Heb jij net wat meer moeite met het verkeer dan anderen? Breekt het zweet je uit bij het idee in de auto te stappen? Zak je telkens vanwege examenstress? Geen nood. Ook jij kan leren goed te rijden en je veilig in het verkeer te voelen door te lessen met onze gespecialiseerde faalangstinstructeurs.


 1. Bullet Het Nieuwe Rijden
  Ruim 10% minder brandstof verbruiken? Met de training van Het Nieuwe Rijden rij je dezelfde afstand, in dezelfde tijd, maar met een brandstofbesparing van ruim 10%.

Onze opleiding leert u HNR vanaf les 1!Rijles in Amsterdam met de beste auto’s
Je rijervaringen worden mede bepaald door het type auto. Om te leren rijden, is het belangrijk dat je een veilige en goed overzichtelijke auto tot je beschikking hebt. Comfort laten we daarbij niet achterwege. Stap in onze auto voor een prettige eerste rijervaring!

 1. VOLG ONS OVERAL

Rijlessen in:


Amsterdam Amstelveen Bloemendaal Diemen Halfweg Haarlem Haarlemmermeer Heemstede Landsmeer Muiden Ouderkerk Ouderkerk a/d Amstel Weesp Zaandam

Dag van vandaag:

Wat anderen zochten:

Kom nu lessen bij Rijschool DenK en profiteer van onze speciale Zomer actie. Schrijf je in voor een rijles pakket en krijg twee lessen gratis!

meer infoActies.html